ECDL Vizsgapéldatár

frissített követelményrendszer szerint, 3 kötetben.

A vizsgapéldatár jelen kiadása három kötetből áll. Az 1. kötet a START vizsga kötelező moduljait tartalmazza: az operációs rendszerek, szövegszerkesztés és az Internet és kommunikácó modulokat. A 2. kötetben az IKT alapismeretek, a prezentáció és a webkezdő modulok, a 3. kötetben pedig a táblázatkezelés, az adatbázis-kezelés és a képszerkesztés modulok feladatai találhatók.

Szerzők: Adamcsik János, Csatlós István, Cser Imre, Fodor Imre, Helfenbein Henrik, Kecskés Zsuzsanna, Kormos Mónika, Lovász Péter, Mohai István, Sárváry Terézia, Tringer Éva, Váradi Zsolt, Ziegler Tünde

Ára kötetenként: Ft.

Az ECDL (European Computer Driving Licence), amely mára egész Európában, sőt a világ országában az informatikai írástudás meghatározó bizonyítványa, Magyarországon tíz éves múltra tekint vissza. Bevezetése óta egyre jelentősebb szerepe van a közoktatásban, a szakképzésben, a felsőoktatásban és a felnőttoktatásban egyaránt. Az új Országos Képzési Jegyzék (OKJ) szakmai és vizsgakövetelményeiben az adott szakmához kapcsolódó ECDL modulok kötelező követelményként jelennek meg. Számos munkaterületen képzettségi minimumnak tekintik.

Hazánkban kétféle jogosítványt lehet szerezni. Az ECDL Select Start esetében az összesen kilenc modulból három kötelező - Operációs rendszerek, Szövegszerkesztés, valamint az Internet és kommunikáció modul - ezen kívül még egyet választani kell. A 7 modulos ECDL Select kötelező moduljai még a Táblázatkezelés modullal bővülnek, és további hármat kell választani az IKT alapismeretek, az Adatbázis-kezelés, a Prezentáció, a Képszerkesztés és a Webkezdő modulok közül. A vizsgák a vizsgakártya érvényességi idején belül tetszőleges sorrendben és ütemben tehetők le.

Tájékoztatjuk vizsgaközpontjainkat és minden kedves vásárlónkat, hogy a csomagküldés tarifájának emelkedése miatt 2004. februárjától az utánvétes megrendelések esetén a csomagküldés postai költségeit kénytelenek vagyunk a vásárlókra terhelni.

Megvásárolható, illetve utánvéttel megrendelhető: az NJSZT ECDL Irodájában vagy a letölthető megrendelőlap segítségével.
(1054 Bp. Báthori u. 16., Tel.: 1/472-2710, Fax: 1/472-2728, e-mail: recepcio@njszt.hu)

A feladatok megoldásához szükséges letölthető forrásfájlok:

Modulismertetők:

Hibalista:

Megoldókulcsok:


© 2008. Országos ECDL Iroda  Cím:  1054 Budapest, Báthori u. 16. tel.: (1) 472-2710, fax:(1) 472-2728